Translate

20 Nisan 2016 Çarşamba

Bitenler #5


Hafta ortasından herkese merhaba..
Vee yine bir Biten'ler yazısı ile karşınızdayım.

Avene Thermal Spring Water










Bioderma H2O ile birlikte her daim bitenler yazılarımda yerini alacak bir ürün. 

Büyük boyunu buzdolabımdan, küçük boyunu ise çantamdan ayırmıyorum.

Daha önce yazısını yazmıştım. 
Merak edenler için tık tık

















   
Dead Sea Yüz Maskeleri

Bu yüz maskelerini, indirimde görünce Watsons'dan denemek için almıştım. 
Hiç sevmedim. Her ikisi de yüzümde dayanılmaz bir yanma hissine neden oldu. Yüzümde bekletemeden çöpe gittiler.
Asla tekrar almam.



Colgate Plax Ağız Bakım Suyu
Seyahatlerde yanıma almak için almıştım. Küçük / seyahat boyu ürünlerde pek de seçenek bulunmuyor. Normalde ağız bakım suyu tercihim, Listerine ya da Oral B'den yana oluyor.
  
Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü
Severek kullandığım ve tekrar alabileceğim bir ürün. Ekstra beyazlatıcı etkisi olduğunu söyleyemem ama mevcut beyazlığı koruyor. Tadı da, ağız yakan aşırı naneli ürünlerin yanında oldukça hafif bence.

Marvis Diş Macunu / Whitening Mint
Ülkemizde satışı yokken, İtalyan üretimi olan bu diş macubu, blog ve vlog camiasında oldukça popülerdi ne hikmetse. Alıştığımız diş macunları kadar köpüren bir ürün değil. Sanırım görece temiz içeriğinden kaynaklanıyor. Beyazlatıcı etkisini göremedim. Bir kaç çeşidi daha bulunuyor.
Pahalı fiyatıyla tekrar alacağımı sanmıyorum. İpana macunumdan oldukça memnunum.



Yves Rocher Brillance Shine Shampoo
Şampuanımın bittiği döneme denk gelip, %50 indirimle almıştım bu ürünü. En başta kokusu olmak üzere, bu şampuanı hiç sevmedim. Parlaklık vaadini yerine getirmekten ziyade, saçımı nemsizleştirdiğini ve dolayısıyla matlaştırdığını düşünüyorum. Bitirmek zor oldu.

Organix Biotin & Collagen Shampoo
Organix'in, bu ürünüyle birlikte, bir de Coconutlı olan şampuanını kullanmış ve bitirmiştim. Her ikisinden de oldukça memnun kaldım. Koku ve temizlik etkilerini çok sevdim. Asla saçımı kurutmadılar, ağırlaştırmadılar. Hatta dolgun ve sağlıklı gösterdiklerini söyleyebilirim. Watsons ve Gratislerde indirime denk geldikçe alacağım şampuanlardan.



İşte en sevdiğim 2 el kremi..
Her ikisi de; asla yapışkan his bırakmayan, kolayca emilen, oldukça hafif yapılarına rağmen elleri uzun süre etkili nemlendiren ürünler. Marseiliais'in diğerini sollayabileceği tek yönü hoş kokusu olabilir. Onun dışında her ikisi de vazgeçilmez el kremim. Aynı zamanda her ikisinin de tırnaklara iyi geldiğini söyleyebilirim.
Ancak malesef Neutrogena'dan vazgeçmek zorundayım sanırım. Çünkü artık piyasada bulamıyorum. Markanın diğer el kremi çeşitlerinde ise malesef aynı yapıyı bulamıyorum.



Bir Bioderma klasiği diyip geçelim mi :)

Nip+Fab'in bu göz kremini oldukça sevdiğimi daha önce detaylıca yazmıştım.
Okumak isterseniz tık tık
Öyle ki şu an 2. tüpümü kullanıyorum.



Rimme London Pre Tan Exfoliator
Kalın tanecikli jel formunda olan bu vücut peelinginin özellikle, vücudunuza bronzlaştırıcı uygulamadan önce kullanmanız öneriliyor. Böylece daha soft ve pürüzsüz bir görünüm elde edebiliyorsunuz.
Benim bir diğer önerim ise, vucüt peelinglerini, bacaklarınıza epilasyon uygulamadan önce kullanmanız. Böylece batık gibi problemleri azaltarak epilasyonun daha etkili olmasını sağlayabilirsiniz.
Ürünü fena bulmadım, işlevini görüyor. Ancak tekrar almayı düşünmüyorum. Başka peelingler denemeyi planlıyorum.

Gucci Bamboo Body Lotion
Parfümlü bu vücut losyonu, Sephora alışverişimde hediye olarak verilmişti. Kokusu güzel, nemlendirmesi orta diyebileceğim bir ürün. Özellikle alacağım bir ürün değil.



Essence Lash & Brow Gel Mascara
Uygun fiyatlı güzel şeffaf bir kaş maskarası. Gratis'lerde satılan Essence markasının bu ürününü bulabilmek pek kolay olmuyor. Wet & wild markasında da fiyat/performans olarak eş görülebilecek bir jel maskara bulunuyor. Ancak sanırım Essence'i tercih ederim. Bulursam tekrar alabileceğim bir ürün.

Rebul Mandarine Kolonyası 
Sanırım Rebul, kolonyaya bakışımızı değiştiren öncü markalardan oldu. Mandalina kokulu bu kolonyasına bayılıyorum. Çantamdan ayırmadım.

Rimmel London Finishing Touch Ultra Shine Top Coat
Oje uygulamalarımda base ve top coatlar olmazsa olmazım. Genelde Rimmel London ve Revlon ürünlerini tercih ediyorum. Bu ürünün de ayrıca verdiği parlak bitişi seviyorum.

Flormar Up to 7 Days Top Coat
Oje kalıcılığı fena değildi, ancak formunu çabuk kaybetti. Son uygulamarımda dalgalı, çizik çizik görünüm veriyordu.
Bitmeden çöpe gitti. 
 
----------------------------------

Keyifli haftalar diliyorum. Yaz'ımız bol olsun :)

2 yorum:

  1. Maşallah ama cok yararlı şeyler bıtırmıssın not aldım bırkacını :) NIB fAB a tıkladıgımda yıne bu sayfa acılıyor bılgın olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum ve uyarı için çok teşekkürler, linki düzelttim :)

      Sil