Translate

11 Temmuz 2015 Cumartesi

MISSHA Black Ghassoul Peel-off Nose Pack


Merhabalar..

Missha'nın, gözenek temizleyici Black Ghassoul serisinden, burun ve çevresi için kullanıma uygun olan killi maskesi bugün bloğumda..

Missha'nın online satış sitesinde görüp, kullanım öncesi & sonrası iddialı görsel ve açıklaması sayesinde oldukça merak etmiş ve indirimde yakaladığımda almıştım bu ürünü.

Ürün siyah noktaları temizlerken gözenekleri sıkılaştırmayı da vaadediyor. Burun bölgesi dışında, alın, çene ve ihtiyaç duyduğunuz diğer bölgeler için de kullanabiliyor.


Hayvanlar üzerinde test edilmediğini vurgulayarak, gelelim ürün hakkındaki yorumlarıma ve kullanım tavsiyelerime..

> Alıştığımız maskelerden farklı olarak ürün, siyah uhumsu bir yapıya sahip. Uhuyla oynayanlar bilirler, aynı şekilde ciltte kuruyor ve soyma işlemiyle temizlik sağlıyor. Kokusu oldukça kötü.



> Temiz bir cilde uygulanması ve yaklaşık 15 dk. bekletilmesi önerilmiş. Hatta tahrişi önlemek için nemlendirici kullanılabileceği yazılmış. 
Ancak benim önerim, kesinlikle temiz ve tamamen kuru bir cilde uygulanması yönünde. Hafif nemli bir cilde bile, ürünü dağıtamıyorsunuz. 
15 dk. bekletmek de yetersiz. Ürün, uygulandıktan ancak yarım saat sonra kurumuş ve soyulabilecek hale geliyor ki en iyi performansı, tek hamlede soyabildiğinizde alıyorsunuz.

>  Kullanım için son tavsiyem ise, ürünü oldukça az miktarda kullanmak. Küçük bir inci tanesi kadar ürün, burun için yeterli oluyor. Hatta ne kadar az ve ince uygulayabilirseniz performansı o kadar yüksek oluyor.

> Haftada 1-2 kez kullanımı öneriliyor. Ben aklıma geldikçe / genelde haftada 1 / uyguluyorum. 

> Ürünü, yalnızca burun bölgemde kullanıyorum. Yoğun siyah nokta sorunum olmadığı için sonucundan memnun kaldım. Tahriş sorunu yaşamadım. 

> Kullanım sonrası cildimi kuruttuğu ve gerdiği için nemlendirme ihtiyacı hissediyorum. Ancak bu olağan bir durum.
Öte yandan uzun vadede, artan kuruluk ya da aksi yönde yağlanma hissi yaşamadım.

> Özetle, ürünü sevdim. Ancak uzun vadede artan bir performans beklemeyin. Yani ürün, aynı seviyede işini yapmayı sürdürüyor.

> 6 aylık raf ömrüne sahip olduğunu söylemeliyim. Küçük bir miktarla iş gören bereketli bir ürün olduğu için sevdiklerinizle paylaşmanızı öneririm. :)

Missha, genel olarak ürünlerini severek kullandığım bir marka. Bu ürünü de kullanmaya devam edeceğimi düşünüyorum.

Sanıyorum fiyatı 35 TL civarındaydı.

Herkese keyifli haftasonları..

3 yorum:

  1. Siyah noktalar hepimizin belası sanırım. Şu ana kadar en iyi performansı Dr.Murad'ın seti ile almııştım. Ona bakmanı öneririm :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,siyah noktalar için tam da böyle bir ürün arıyordum bu ürünü seven de var sevmeyen de biraz kararsız kaldım ama sanırım bende bir indirim dönemini kovalayıp satın alacağım. :)

    YanıtlaSil