Translate

15 Ocak 2015 Perşembe

Avene Tolerance Extreme Cream

.

Yine bir akşam yazısı ile karşınızdayım. Bugünün ürünü ise Avene Tolerance Extreme Cream..

Avene, güvendiğim ve Termal Su Spreyini severek kullandığım bir dermokozmetik markası. La Roche Posay Hydreane Riche Cream nemlendirici yüz kremim bitince bu ürünü denemek istedim. Yorumlarımı yazarken, biraz da La Roche Posay'in kremi ile kıyaslıyor olacağım.

Ürünü, en az La Roche Posay'in kremi kadar sevdiğimi söyleyebilirim. Yoğun nemlendirme etkisini bu krem de sağlıyor. Aynı şekilde kokusuz ve tüp bir ambalaja sahip. Ancak biraz daha sıvımsı bir yapısı var.


Her ne kadar klasik tüp ambalajı gibi görünse de, ilk kez bu şekilde tasarlanmış bir kapak görüyorum. Hijyenik olması için düşünülen patentli bu tasarımı sayesinde, yalnızca ürün almak için tüpü sıktığınız esnada ağzı açılıyor. İstediğiniz miktarı alıp tüpü bıraktığınızda ise, ortasında gördüğünüz bu delik tekrar içe gömülerek kapanıyor. Şahane!!


Kuru ve hassas ciltlilerin, bu kreme benim kadar bayılacağını düşünüyorum. Hatta, özellikle kış aylarında pek çok cilt tipine uygun olabileceğini düşünüyorum. 

Tekrar tekar alabileceğim bir ürün.

Turuncu Kasa'da %40 indirimle 42 TL'ye bulabilirsiniz.

Keyifli akşamlar.. 

3 yorum:

  1. canım ben avene in ürünlerini çok merak ediyorum çok güzel anlatmışsın hasss bir cildim var ve kış aylarında yanaklarım çok kuruyor...bunu deneyeceğim!:)
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı problemi ben de yaşıyorum, cildim oldukça kuru. Bu kremden çok memnunum. Denersen yorumlarını paylaş lütfen :)

      Sil
  2. Selam canım Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil