Translate

10 Kasım 2014 Pazartesi

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate / Göz Serumu

Yaklaşık 1 aydır kullandığım, The Body Shop'un yeni göz çevresi serumundan bahsetmek istiyorum bugün sizlere..


Gençlik damlası adını verdikleri bu ürün, kök bitki hücre teknolojisiyle, göz çevresindeki çizgilenme ve torbalanma görünümünü azaltmayı, koyu halka ve yorgunluk izlerini hafifleterek daha genç bir görünümü vaadediyor.
Zeytinyağı içeriyor.


Ürün, pompalı sistemiyle hijyenik bulduğum bir ambalaja sahip. Her iki göz çevresine de yetecek ürünü, tek pomba basımında sağlıyor. Ürünün geldiği bölümde soğuk ve uygulama hareketiyle dönen bir bilye bulunuyor. 

Kabında, göz çevresinde 8 çizerek masajla uygulama önerisi bulunuyor. Ardından parmak uçlarınızla ürünü dağıtmanız söyleniyor.

Tüm cilt tipleri için uygun olduğu söylenen bu ürünü gündüz ve gece kullanabiliyorsunuz.

Daha etkili bir sonuç için üzerine göz kremi uygulanması tavsiye ediliyor.

Yorumlarıma gelicek olursak;

Çizgi ve torbalanma sorunum pek olmadığı için ürünü bu açıdan değerlendiremeyeceğim. Ancak soğuk işlemlerin göz altı torbalarına iyi geldiği bilinen bir gerçek. Aplikatörün verdiği soğuk his göz çevremi iyi hissettiriyor. Öte yandan göz çevremde koyu halkalar halen mevcut. Herhangi bir ürünün göz çevresi morluğuna iyi geleceğini düşünmüyorum. 

Uygulama sonrası göz çevremde kuruluk ve gerginlik hissediyorum. Etkili sonuç için değil, bu rahatsızlık hissinden kurtulmak için, üzerine yazısını daha önce yazdığım Kiehl's Creamy Eye Treatment göz kremini uyguluyorum.

Ürünün şimdiye kadar beğendiğim tek özelliği, gece üzerine uyguladığım göz kreminin sabaha kadar göz çevremde kalmasını sağlaması. Ancak ürünü tekrar almam için yeterli bir neden değil.

10 ml. olan ürünü The Body Shop'larda 75 TL'ye bulabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Özellikle göz altı kremleri ile ilgili olanları ilgimi çekti. Göz altı morluk sorunu ben de yaşıyorum. Kremlerin mucizevi bir etkisi olmuyor genelde fakat bir nebze de olsa iyi geldiğine inandığınız özellikle morluk açısından favori bir ürününüz var mı?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Özellikle göz altı kremleri ile ilgili olanları ilgimi çekti. Göz altı morluk sorunu ben de yaşıyorum. Kremlerin mucizevi bir etkisi olmuyor genelde fakat bir nebze de olsa iyi geldiğine inandığınız özellikle morluk açısından favori bir ürününüz var mı?

    YanıtlaSil