Translate

22 Eylül 2015 Salı

Yves Rocher Hydra Vegetal 24H Intense Hydrating Rich Cream / Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem


Merhabalar,

Cilt bakımı ürünleri olarak çoğu zaman tercihim dermokozmetik ürünlerden yanadır. Genellikle turuncukasa.com'un indirimlerini takip ederim.

1 haftalık tatil için ailemin yanındayım. Annemle aynı anda nemlendiricilerimiz bittiği için, acil uygun fiyatlı bir krem arayışına girdim. (Annemin de cildi çok kuru olduğu için aynı kremleri kullanabiliyoruz.) YR markasına pek ilgili olduğumu söyleyemem ancak tüm ürünlerde % 30 indirimini görünce mağazasına giriverdik. Hydra serisi dikkatimi çekti. Normalden kuruya dönük ciltler için olduğu söylenen bu ürünü elimizde denedik ve ilkizlenim olarak nemlendirmesini oldukça beğendik. İçeriğinde alkol bulunmasına rağmen, paraben içermemesi ve en etkili nemlendiricilerden biri olan shea yağı içermesi nedeniyle ürüne şans vermek istedim.


Ürün beyaz renkte ve yoğun krem formunda. Hafif, bitkisel kokusu rahatsız etmedi. (İçeriğinin % 90'ı doğal) 
Cam kavanozda bulunmasını da ayrıca beğendim.


Ürünü bir kaç gündür sabah & akşam kullanıyoruz. Her ikimizde de herhangi bir reaksiyona neden olmadı. Nemlendirmesini tatmin edici bulduk. Çok küçük bir miktarı boyun dahil tüm yüze yeterli geliyor.

Oldukça yoğun olması nedeniyle çok kuru olmayan ciltlerde ağırlık hissi verebilir. Yaz ayları için veya çok kuru olmayan ciltler, aynı serinin jel formunda olan ürününü tercih edebilirler.

Markanın sitesindeki ürün tanıtımına buradan erişebilirsiniz. 

İçeriğini merak edenler için;


% 30 indirimli fiyatı 30 TL.

Herkese sevdikleriyle birlikte geçireceği huzurlu bir bayram diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder